1440
0
Soția l-a dat de gol pe Zelenski. Ce a spus femeia despre președinte
1440
0

Vladimir Zelenski, care a obținut peste 48% din voturi la alegerile prezidențiale, caută un profesor de limba ucraineană. Sarcina acestuia este să-l ajute pe Zelenski să vorbească mai repede, a spus într-un interviu acordat BBC, soția lui, Elena Zelenski.

„Căutăm un profesor care să-l ajute să câștige viteză. Uite, Peter A. vorbește întotdeauna încet, cu pauze clare, împărtășind fraze. Vladimir poate, de asemenea, să vorbească, dar acesta nu este ritmul său natural de vorbire. Vorbește repede. Și când începe să zică rapid, în acest moment apar problemele, și dă impresia că nu vorbește limba lor” – a spus soția lui Zelenski, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Soția lui a dezvăluit că Zelenski i-a zis că a auzit pentru prima dată limba ucraineană în clasa a doua, de la profesor. 

„Nu putem schimba nimic din trecutul nostru, asta s-a întâmplat” a mai spus ea. 

El a adăugat că toată lumea de la sediul de campanie vorbește ucraineană, pentru că este foarte important că „ucrainenii să vorbească ucraineană„. 

Comisia Electorală Centrală a prelucrat deja 99,03% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Vladimir Zelenski a obținut 48,76% din voturi în defavoarea lui Petro Poroșenko. 

Citește și
article image
Zelenski și-a etalat simțul umorului la forumul Yalta...
2
1161
article image
Leonid Kucima: Ucraina nu poate accepta compromisuri cu...
0
199
article image
Putin și Zelenski au discutat la telefon despre schimbul...
0
271
article image
Rada de la Kiev a votat în favoarea ridicării imunităţii...
0
248