main logo
1753

Soția l-a dat de gol pe Zelenski. Ce a spus femeia despre președinte

Vladimir Zelenski, care a obținut peste 48% din voturi la alegerile prezidențiale, caută un profesor de limba ucraineană. Sarcina acestuia este să-l ajute pe Zelenski să vorbească mai repede, a spus într-un interviu acordat BBC, soția lui, Elena Zelenski.

Soția l-a dat de gol pe Zelenski. Ce a spus femeia despre președinte

„Căutăm un profesor care să-l ajute să câștige viteză. Uite, Peter A. vorbește întotdeauna încet, cu pauze clare, împărtășind fraze. Vladimir poate, de asemenea, să vorbească, dar acesta nu este ritmul său natural de vorbire. Vorbește repede. Și când începe să zică rapid, în acest moment apar problemele, și dă impresia că nu vorbește limba lor” – a spus soția lui Zelenski, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Soția lui a dezvăluit că Zelenski i-a zis că a auzit pentru prima dată limba ucraineană în clasa a doua, de la profesor. 

„Nu putem schimba nimic din trecutul nostru, asta s-a întâmplat” a mai spus ea. 

El a adăugat că toată lumea de la sediul de campanie vorbește ucraineană, pentru că este foarte important că „ucrainenii să vorbească ucraineană„. 

Comisia Electorală Centrală a prelucrat deja 99,03% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Vladimir Zelenski a obținut 48,76% din voturi în defavoarea lui Petro Poroșenko. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării