main logo
23687

Smiley, despre nașterea fetiței: Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă

Smiley este proaspăt tătic de fetiță, de aproape o lună, după ce Gina Pistol a născut-o, prin cezariană, pe micuța Josephine Ana Maria.

Smiley, despre fetiță: Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă

Smiley a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, Fain&Simplu, unde artistul a vorbit despre noul său rol de tătic și despre viața lui alături de familie, transmite Știri.md cu referire la Suntmamica.ro.

Întrebat de către Mihai Morar care este mirosul din primele săptămâni de viață cu bebelușul, el a răspuns: „Este un miros de mușețel. E un miros liniștitor, un miros de fericire combinat cu temeri, cu transpirație multă.”

El mai spune că participă la schimbarea scutecelor bebelinei și că dimineața iubește să se uite la ritualul de trezire al micuței Josephine.

„Eu zic ca e foarte expresivă. Pediatrul mi-a zis: Toți părinții cred același lucru și e bine să se bucure de asta, dar toți copiii trec prin aceleași etape și toți bebelușii par că sunt expresivi, dar ei cumva nu își pot controla mimica feței, la fel cum nu își pot controla mișcările mâinilor și ale picioarelor. Avem momente când stăm și ne uităm unul altul, ochi în ochi, eu așa am impresia, și la un moment dat zâmbește. Nu cred că e doar ceva necontrolat. Eu cred că bebelușii simt lucruri, dincolo de faptul că nu văd prea bine, dar eu cred că simt. Simt mirosul și vocea.”

Smiley spune că el obișnuia să vorbească cu Josephine încă de când era în burtică și că îi punea des muzică.

Cât despre sarcina Ginei, Smiley spune că a fost o minune. “S-a întâmplat efectiv, fără să facem niciun efort. Copilul a fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci: ai răbdare, nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla și cred că atunci nu m-a crezut. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta. În primul rând pentru ea, că ea este dătatoarea de viață.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării