main logo
1177

Se mărită Halep: Nuntă de lux cu 300 invitați. Este așteptat și Iohannis

Vestita româncă, jucătoarea de tenis Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, se căsătorește, miercuri, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani.

Se mărită Halep: Nuntă de lux cu 300 invitați. Este așteptat și IohannisFoto: realitatea.md

Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum urmează oficializarea căsătoriei, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16:00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Ilie Năstase este cel care a dat-o de gol pe Simona în legătură cu nunta sa. În cadrul unui interviu a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, care pe 15 septembrie face 46 de ani. Acesta nu a evitat răspunsul și a zis că a fost invitat la cununia Simonei Halep.

Președintele României, Klaus Iohannis, invitat la cununia civilă

„Este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a explicat Stere Halep, tatăl Simonei.

„Vor face cununia civilă la primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere”.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat la cununia civilă a Simonei Halep și ar putea participa la eveniment.

Fără telefoane mobile la nuntă

Petrecerea se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

„Cea mai mare jucătoare de tenis a României le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat”.

Mirii le-au mai solicitat invitaților ca la petrecere să nu vină cu daruri în bani sau cadouri.

Sportiva îşi va schimba şi numele. Numele pe care fostul lider mondial îl va avea în acte va fi Simona Halep-Iuruc.

„Da, ne vom căsători, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Mare Șlem, e partea personală”, declara Simona, după ce a revenit acasă în urma eliminării de la US Open 2021.

Mirele a sărbătorit după ce a primit acceptul Simonei

Conform unei tradiții machedonești, la sfârșitul lunii iulie, mirele Toni Iuruc a organizat o petrecere prin care a celebrat acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el.

Înainte de eveniment, Simona Halep a profitat de accidentarea care a scos-o din circuitul WTA o perioadă pentru a pleca într-o vacanță romantică alături de logodnicul ei, la Milano.

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, un om de afaceri care a mai fost căsătorit de două ori.

Inel de logodnă de 24.000 de euro

Toni Iuruc a cheltuit 24.000 de euro pentru inelul de logodnă din aur alb pe care i l-a dăruit Simonei.

Simona și Toni au apărut prima dată împreună la Wimbledon, în 2019, când Halep a cucerit trofeul după finala cu Serena Williams. Iuruc a apărut în imaginile de la balul organizat la sfârșitul turneului, dar a avut grijă să nu se așeze lângă Simona, ci a stat la poză lângă prietena acesteia, actrița Irina Antonie, partenera de viață a lui Cosmin Hodor, care era manager de comunicare în echipa Simonei.

Bărbatul n-a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al campioanei.

„După ce voi mai lua un titlu de Mare Șlem, fac și un copil”

Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, s-a iubit cu fiul lui Teia Sponte, Costa, și cu antrenorul piteștean de tenis, Radu Barbu.

Simonei, 1,68 de metri înălțime, al cărei mare regret este că n-are câțiva centimetri în plus, îi plac bărbații înalți, iar Toni Iuruc corespunde descrierii.

Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește familie și „foarte mulți copii”.

„Așa am zis? (n.r. – râde, despre copil). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil!”, spunea ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării