main logo
974

Schimbarea de look a Tinei Karol i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Ultimele ediții ale Vocei Ucrainei aduc în atenția spectatorilor nu doar show-uri de excepție și invitați speciali, dar și schimbări de look surprinzătoare.

Schimbarea de look a Tinei Karol i-a lăsat pe toți cu gura căscatăSchimbarea de look a Tinei Karol i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Cea care a uimit pe toată lumea cu lookul abordat în ultima emisiune a fost Tina Karol, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Pentru momentul muzical susținut împreună cu echipa sa, aceasta a purtat o coafură extravagantă și o rochie pe potrivă, care aducea ușor aminte de stilul lui Lady Gaga la începutul carierei sale.

Jurata a optat pentru o tunsoare bob de-un blond luminos, iar pentru vârfurile părului a ales un roz strident în nuanță fucsia. Publicul și prezentatorii au apreciat îndrăzneala artistei. Schimbarea însă nu este una de durată, întrucât Tina a apelat doar la o perucă.

Și ținuta artistei a fost una memorabilă. Frumoasa blondină a optat pentru o rochie mini neagră cu print asimetric, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme de un argintiu metalic.

Outfit-ul s-a potrivit perfect cu intregul concept al evoluției muzicale susținute de Tina și cei doi băieți din echipa sa.

Urmărește momentul în videoul ce urmează:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării