main logo
987

Revista People a anunțat cine este cel mai sexy bărbat în viaţă

Chris Evans, actorul din "Captain America", a fost desemnat luni de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021, informează Reuters.

Revista People a anunțat cine este cel mai sexy bărbat în viaţă

Evans, care are 41 de ani şi este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept "o formă ciudată de laudă umilă". Cu toate acestea, starul era nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său - mama sa, tranmsite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

"Mama mea va fi atât de fericită", a declarat Evans pentru People într-un interviu. "Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat", a completat actorul originar din Boston.

Popularitatea lui Evans a crescut de-a lungul anilor, de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, "Opposite Sex", în 2000, la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.

În pofida numeroaselor distincţii primite la Hollywood, starul din "Gray Man" are aspiraţii şi în afara actoriei, printre acestea numărându-se căsătoria şi paternitatea.

Deşi are încă nevoie de timp pentru a se obişnui cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că îşi va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni "bătrân şi flasc".

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării