main logo
4198

Rețeta de slăbit a Xeniei Deli. 3 alimente la care a renunțat

Și-a revenit spectaculos după ce a născut și acum este gata să pozeze în cel mai îndrăzneț costum de baie.

Rețeta de slăbit a Xeniei Deli. 3 alimente la care a renunțatRețeta de slăbit a Xeniei Deli. 3 alimente la care a renunțat

Modelul basarabean a dezvăluit care sunt alimentele la care a renunțat definitiv pentru a reuși să scape de kilogramele adăugate în perioada de sarcină, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Deși mama natură a înzestrat-o cu o frumusețe copleșitoare, moldoveanca trebuie să muncească mult pentru a-și menține corpul într-o stare fizică de excepție. Acest lucru l-a recunoscut nu o dată, demonstrând că petrece ore în șir în sala de forță.

Dar, cum știm deja de la specialiști, efortul fizic nu este de ajuns pentru a avea o siluetă suplă. O dietă echilibrată, fără excese, iar uneori și cu unele lipsuri, te poate ajuta să slăbești.

Întrebată despre cura de slăbire și de unde găsește motivație, Xenia Deli a dezvăluit în comentarii, care sunt cele trei alimente de care s-a lipsit pentru ca efortul său să fie remunerat cu un trup de model.

„Sănătatea și frumusețea este cea mai puternică motivație! Mie îmi este de ajuns să pot trage pe mine blugii preferați. Îmi place de mine când sunt frumoasă și suplă, iar antrenorul nu are de a face cu acest lucru. Pe lângă antrenamente este important să ai o dietă echilibrată. A mea constă în: 

1.Zero zahăr (îl iau doar din pomușoarele pe care le consum);

2. Stop lactate;

3. Nu consum nimic prăjit!

În rest, mănânc orice: pește și carne, alături de legume”, a povestit femeia.

Atenționată despre faptul că renunțând la lapte, renunță la calciu, moldoveanca a spus că nu este o dietă pe viață, ci doar pentru o perioadă de două luni, timp care este de ajuns pentru a reveni la silueta de odinioară.

Dieta adoptată de moldoveancă a dat rezultate bune. Astfel că după ce a ajuns să cântărească în ultimele luni de sarcină, 72 de kilograme, modelul a reușit să scape de cele 20 kg în plus și a revenit la greutatea „de aur” pe care a avut-o înainte. Și anume, la 52 kg cu o înălțime de 168 cm. Nu i s-a dat ușor, mai ales că a născut printr-o operație de cezariană, dar dorința și motivația ei au fost puternice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării