main logo
3661

Războiul mireselor: Un designer din Moldova acuză că i s-a plagiat rochia

Tânărul designer din Moldova, Valeria Canțir, este în culmea indignării.

Războiul mireselor: Un designer din Moldova acuză o tânără de plagiatFoto: perfecte.md

Aceasta afirmă că ideea nunții sale a fost preluată de o altă tânără care și-a dorit o nuntă inedită, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Valeria a distribuit pe contul său oficial de Facebook o imagine în care o mireasă apare în rochie neagra, ținând în mână câteva baloane de aceeași culoare și pozând într-un peisaj similar cu cel pentru care a optat și Valeria la ceremonia sa.

„Mireasă în negru? Daa, ea a ales să facă un copy paste calitativ, bravo!”, a scris aceasta lângă imagine.

Contactat de Perfecte.md, designerul ne-a mărturisit mai mult detalii. „Este aceeași idee, locație, baloane și rochia neagră. E prea vizibilă plagierea. Doar eu am făcut așa. Multe persoane mi-au trimis poza în privat.”

Internautii s-au împărțit în două tabere. Unii consideră că Valeria are dreptate, alții însă sunt nedumeriți de nemulțumirea fashionistei. 

„Se aseamănă cumva și eu nu văd bine?! Și dacă te uiți la profil vei înțelege că culoarea lor preferată este negru... și încă ceva, este cumva o locație privată????! Sau ești unica din Moldova care a făcut sesiunea foto la acea locație?!”, a scris una dintre comentatoare. „Oricum tu ai fost cea mai frumoasă mireasă în negru. La asta nu te întrece nimeni”,a adăugat altcineva.

În timp ce cele două mirese vor decide cine este originalul și cine e un simplu „copy/paste”, Perfecte.md îți ofera câteva imagini cu alte mirese din lume, care au optat pentru aceeași nuanță în ziua nunții lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării