main logo
3124

Radu Sîrbu, despre reunirea O-Zone: Niciodată să nu spui niciodată

În anul 2014, trupa O-Zone spărgea toate topurile muzicale cu hit-urile “De ce plâng chitarele” sau “Dragostea din tei”.

Radu Sîrbu, despre reunirea O-Zone: Niciodată să nu spui niciodatăFoto: playtech.ro

Chiar dacă s-au despărțit, cei trei foști membri au rămas în domeniul artistic și nu exclud ca, pe viitor, să apară în aceeași formulă, pe scenă, transmite Știri.md.

Radu Sîrbu, unul dintre cei trei soliști din celebra formație, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, despre un posibil concert împreună cât mai curând posibil.

"Știu că foarte multă lume și, mai ales, fanii noștri își doresc nespus de mult acest lucru. Și, vorba cântecului nostru “de ce plâng chitarele”, ”ce-a fost nu s-a pierdut”, chiar dacă nu mai suntem activi în cadrul trupei, O-Zone există pe platformele de streaming online, suntem în continuare ascultați la fel de mult cum sunt și artiștii actuali care activează în prezent. 

Pentru asta sunt extrem de recunoscător fanilor noștri care nu ne-au uitat și sunt activi la fel ca și în timpul de glorie. Dacă ne vom reuni sau nu, aș avea un singur răspuns, niciodată să nu spui niciodată…

Probabil vom mai reveni pentru fanii noștri cu un concert când va fi cazul. Momentan sunt destul de implicat în proiectele mele actuale și trăiesc în prezent, chiar dacă am un trecut de care sunt extrem de mândru și recunoscător", a declarat Radu Sîrbu.

Totodată, artistul a menționat că ocazional mai vorbește cu foștii săi colegi de trupă, Dan și Arsenie.

”Cu Arsenie avem și o colaborare recentă, o piesă care se numește “Lay Down””, a precizat Sîrbu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării