main logo
4386

Radu Gînsari, despre Anișoara Loghin: Cea mai grijulie mamă și soție

Fotbalistul Radu Gînsari și prezentatoarea TV Anișoara Loghin au devenit părinți la 15 martie 2021.

Radu Gînsari, despre Anișoara Loghin: Cea mai grijulie mamă și soțieFoto: Instagram

Recent proaspeții părinți au postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii emoționante cu fiul lor, Raul, transmite Știri.md.

"O lună. O cu totul altfel de lună. Cu emoții in extreme, frici, fericire, câteva kg rămase în plus, frustrări, cearcăne, oboseală, grijă și griji... cu de toate. Nu încerc să mă plâng, sunt sinceră, pentru că știu ca multe dintre voi s-au simțit și se vor simți la fel," a mărturisit jurnalista Anișoara Loghin.

Și Radu Gînsari a postat fotografii cu fiu său, menționând că Anișoara Loghin este cea mai grijulie mamă și soție.

"Nu știm dacă suntem părinții perfecți, însă cu siguranță el este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu familiei noastre!) Îți mulțumim ne-ai ales pe noi de părinți, cu toate nopțile nedormite și cu toate “concertele“ serale, nocturne, când te văd simt într-adevar sunt fericit alături de tine și Ea, cea mai grijulie mama și soție", a scris fotbalistul.

Jurnalista și fotbalistul Radu Gînsari s-au logodit în luna august 2020, ulterior cuplul și-a înregistrat oficial căsătoria.

Anișoara Loghin a anunțat că este însărcinată la începutul lunii noiembrie 2020, iar la 15 martie 2021 fotbalistul Radu Gînsari și prezentatoarea TV Anișoara Loghin au devenit părinți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării