main logo
23918

Primele semne ale bolii lui Zavorotniuk au apărut acum 10 ani

Primele semne ale bolii actriței ruse Anastasia Zavorotniuk au apărut acum 10 ani.

Primele semne ale bolii lui Zavorotniuk au apărut acum 10 aniFoto: kino-teatr.ru

Potrivit Life.ru, în urmă cu 10 ani, în timpul filmărilor serialului "Moia prekrasnaia neania", actrița a început să sufere dureri de cap, și, uneori, chiar leșina, transmite Știri.md.

Atunci, colegii de scenă ai Anastasiei Zavorotniuk credeau că actrița se simte rău din cauza oboselei și dietei.

"De la supraoboseala frecventă, Nastia se simțea rău. Avea dureri de cap, amețeli. S-a întâmplat că, în timpul filmărilor, Nastia chiar a leșinat, am crezut că e din cauza dietei", spune unul dintre colegii săi de platou.

Actorul Boris Smolkin spune că e bulversat și nu înțelege cum în secoulul XXI nu a fost găsit un medicament contra aceste boli, iar oamenii continuă să moară.

"Este un fel de groază, nici măcar nu înțeleg cum poate să fie așa ceva. Se pare că toată lumea caută un remediu pentru această boală, dar până acum nimic", a menționat Boris Smolkin.

Frecventele dureri de cap, pierderea cunoștiențe sunt unele dintre simptomele creșterii tumorii în creier, spune doctorul în științe Alexander Tepliașin.

Potrivit lui, tumorile se pot dezvolta în moduri diferite: simptomele pot apărea în doi sau să chiar 10 ani, rămânând aproape invizibile. De regulă, acestea sunt detectate în ultima etapă, când durerile de cap devin insuportabile. 

De menționat că actrița a declarat într-un interviu că a fost între viață și moarte și s-a rugat ca acest lucru să nu se întâmple niciodată cu copii ei.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării