main logo
665

Prima mamă din istorie care a zburat în spațiu vine în Moldova

Astronauta NASA Anna Fisher, prima mamă în istorie care a plecat în spațiu, vine în Moldova să vorbească despre cum e să fii una dintre primele femei astronaut din SUA.

Prima mamă din istorie care a zburat în spațiu vine în Moldova

Dr. Fisher a fost una dintre primele femei astronaut selectate de NASA. Este chimistă și doctor, specializându-se în medicina de urgență. Fisher a zburat cu programul Space Shuttle în 1984, transmite Știri.md cu referire la Unica.md

De asemenea, a activat în cadrul programelor pentru Stația Spațială Internațională și capsula Orion, create pentru viitoarele sisteme de lansare în spațiu ale NASA.

Dacă te imaginezi purtând o cască de astronaut, plutind în cosmos și mâncând din tuburi într-o navă spațială, în timp ce admiri planeta noastră de la mii de kilometri distanță, atunci acest eveniment este pentru tine! Vino la America House Chișinău, pe strada Bănulescu Bodoni 27, la întâlnirea cu Dr. Fisher.

Participarea la eveniment este gratuită, însă numărul participanților este limitat la 30 de persoane, cu vârsta peste 14 ani. Va fi disponibilă traducerea engleză-română.

Картинки по запросу Anna Fisher,


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării