main logo
883

Prima imagine cu al 4-lea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West

Vedeta de televiziune Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, au devenit părinți pentru a patra oară. Este vorba despre un băiețel adus pe lume de o mamă surogat, pe care l-au numit Psalm West.

Prima imagine cu al 4-lea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West

Cuplul mai are trei copii: două fiice – North West, în vârstă de cinci ani, și Chicago West, care are 15 luni, și un fiu – Saint West, în vârstă de trei ani, scrie Daily Mail, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Kim a publicat pe contul său de Instagram prima imagine cu bebelușul Psalm, care s-a născut săptămâna trecută. Numele provine din limba ebraică și înseamnă „cântec”.

Pe Twitter, Kim Kardashian a scris: „Suntem extrem de binecuvântaţi. Avem tot ce ne dorim”.

Din luna ianuarie, rapperul Kanye West a început să țină o slujbă de duminică, iar de-a lungul carierei, acesta a abordat în melodiile sale teme religioase, ceea ce ar putea explica preferința pentru acest nume.

Cu toate acestea, internauții au reacționat ironic la anunțul lui Kim Kardashian privind numele celui de-al patrulea copil.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a explicat anterior motivele pentru care a recurs la o mamă purtătoare, precizând că suferă de o problemă la placentă, care a creat complicaţii grave în timpul celei de-a doua sarcini şi i-ar putea pune viaţa în pericol în cazul în care ar rămâne din nou gravidă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării