main logo
518

Prima biografie a lui Brigitte Macron va fi publicată pe 17 ianuarie

Cartea „Brigitte Macron l’affranchie” scrisă de Maëlle Brun, jurnalist la Closer, va fi publicată pe 17 ianuarie. Aceasta va fi prima carte dedicată vieții soției președintelui Franței, scrie sudouest.fr.

Prima biografie a lui Brigitte Macron va fi publicată pe 17 ianuariePrima biografie a lui Brigitte Macron va fi publicată pe 17 ianuarie

Maelle Brun este prima care povestește despre Brigitte Macron, devenită una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din lume de când a devenit prima doamnă a țării, după alegerea soțului său Emmanuel la președinția Franței, scrie libertatea.ro.

În cartea sa, care va fi publicată de L’Archipel, autoarea a vorbit cu aproximativ cincizeci de cunoștințe ale primei doamne în încercarea sa de a ridica ”voalul” de pe personalitatea „multi-fațetată” a lui Brigitte Macron.

„Aceasta nu este o biografie autorizată”, a spus autorul, adăugând că ea „nu a dorit să o asocieze” pe Brigitte Macron la proiect. Pe de altă parte, ea a pretins că a „transmis întrebări” cabinetului primei doamne „și a obținut răspunsuri”. O copie a cărții a fost, de asemenea, trimisă la biroul acesteia înainte de a fi publicată, a explicat autoarea.

Primele extrase ale cărții, prezentate pe patru pagini, evocă în special amintirile foștilor elevi ai profesoarei în vârstă de 64 de ani.

Autorul abordează, de asemenea, reacția lui André-Louis Auzière, primul său soț, după dezvăluirea relației pe care soția sa o avea cu viitorul președinte care era cu 24 de ani mai tânăr ca ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării