main logo
3978

Prezentatoarea TV, Stela Popa: Nu mi-am dorit să fiu vedetă

Stela Popa, prezentatoarea Știrilor TVR 2 de la București, apare în ultimul număr al revistei Femeia.

Prezentatoarea TV, Stela Popa: Nu mi-am dorit să fiu vedetă

Una dintre cele mai vechi reviste de pe piața românească. Frumoasa basarabeancă a acordat și de această dată un interviu de suflet și a pozat frumos. 

Jurnalista mărturisește că „un om „școlit” de viață e cel care învață cu adevărat ce este sacrificiul, să strângi din dinți, să te ridici și să mergi mai departe”, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Cât despre parcursul carierei sale, Stela Popa spune că nu și-a dorit să fie vedetă și nu pentru asta a ales să facă ceea ce îi place. 

„Odată cu trecerea timpului, am înțeles și am conștientizat rolul pe care mi l-am asumat. Televiziunea înseamnă public, un public care te evaluează și, în același timp, te încarcă cu energie. Cine afirmă că s-a săturat de celebritate, să se gândească la momentele când s-a expus pentru prima dată în fața publicului, la cum vedea atunci lumea și de unde a pornit, de ce a vrut s-o facă. Atât la Chișinău, cât și la București am avut noroc de oameni extraordinari. Oameni fără de care nu știu dacă aș fi reușit”, precizează vedeta.

Întrebată cât de importantă este familia în dezvoltarea sa în carieră, Stela Popa mărturisește: „E greu, e chiar foarte greu să fii mamă, soție și prezentatoare TV. 

Pe sticlă trebuie să fii impecabilă. Să uiți de tot și toate când zici „Bună seara!”. Să ajungi la inima telespectatorului, iar el să nu-ți știe necazurile. 

Și aici intervine rolul familiei. În această meserie contează enorm cu cine faci casă. Omul de lângă tine trebuie să te înțeleagă, să te respecte și să te susțină. Au trecut timpurile când femeile erau ținute de bărbați doar la cratițe. Prefer să-mi câștig singură banul meu și să fiu pe propriile picioare”.

La întrebarea ce înseamnă pentru ea acasă, prezentatoare TVR spune că acasă e acolo unde îi este familia. 

„Acasă e și de o parte și de alta a Prutului. Acasă e unde am oameni frumoși și dragi alături. Acasă acesta atât de mult înseamnă. Și nu neapărat fizic. Acasă e unde e liniște și pace, unde suntem toți sănătoși și împliniți. O parte din acest acasă a rămas, din păcate, în trecut și nu va mai reveni vreodată. Am realizat că viața nu e pe rețelele sociale”

Despre proiectele de viitor, spune că proiectul ei major în acest moment este fiul său Dan Andrei și dacă Dumnezeu va binevoi să îi mai dea un „proiect” de acest fel, se va simți mai mult decât împlinită. „Mă strădui ca ceea ce las în urma mea să spună despre mine mai mult decât toate cuvintele din lume”, a conchis prima prezentatoare basarabeancă de știri din România.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării