main logo
65466

Presa: Zavorotniuk a murit la spital. Familia neagă zvonul

Mai multe publicații din Rusia au anunțat ieri decesul actriței ruse Anastasia Zavorotniuk, familia însă dezmine acest lucru.

Presa: Zavorotniuk a murit la spital. Familia neagă zvonulFoto: woman.ru

Totodată, într-un apel public, rudele actriței roagă să fie lăsate în pace, transmite Știri.md cu referire la Woman.ru.

Directorul actriței, Stas Hristov, a transmis mesajul familiei și a rugat "să nu speculeze asupra sănătății Anastasiei". 

"Anastasia Zavorotniuk și familia sa îi îndeamnă pe oameni să creadă doar informațiile care apar în presa oficială", a menționat directorul actriței. 

În același timp, el a adăugat că Anastasia și familia ei nu sunt gata să vorbească despre sănătatea vedetei. 

"Cerem să se respecte decizia actriței și a familiei sale", a declarat directorul Anastasiei Zavorotniuk.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării