main logo
3791

Presa: Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată. Reacția familiei

Pe 11 decembrie, canalul de Telegram Mash a anunțat o veste teribilă.

Presa: Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată. Reacția familiei

Conform lor, îndrăgita actriță, Anastasia Zavorotniuk, ar fi paralizată, iar pronosticul medicilor nu este deloc unul pozitiv, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

Chiar dacă familia vedetei din „Моя прекрасная няня” se abține din a oferi comentarii despre starea vedetei, de această dată, apropiații lui Zavorotniuk au rupt tăcerea. 

„Liniștea nu a durat mult, păcat. Pentru că înainte de Anul Nou este mai plăcut să te gândești la bine, să visezi și să oferi atmosfera de sărbătoare și urări de bine apropiaților. Este așa o vreme când lumea nu-și dorește mizerie, negativ sau povești înfricoșătoare. Dar nu toată lumea consideră asfel.

În acest caz, amintiți-vă, vă rog, proverbul: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Noi le suntem recunoscotori tuturor celor care îi trimit Anastasiei gânduri bune și energie pozitivă”, se arată în mesajul familiei.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării