11 dec, 2019 14:59
74 880
0

Presa: Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna

11 dec, 2019 14:59
74 880
0

Actrița Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna.

Presa: Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeaunaFoto: mash.ru

Despre aceasta scrie Mash.ru cu referire la surse demne de încredere, transmite Știri.md.

Potrivit sursei citate, actrița își continuă tratamentul într-o clinică privată, dar și într-un centru de reabilitare deja de 3 luni, însă rezultatele încă nu sunt vizibile.

"Din cauza tumorii din emisfera stângă a creierului, s-au dezvoltat unele patologii. Mai întâi a fost paralizată mâna dreaptă, acum însă a fost paralizată toată partea dreaptă a corpului. Această parte, care este imobilizată, deja nu se va mai recupera", a declarat sursa Mash.

În prezent Anastasia Zavorotniuk se mișcă doar cu ajutorul căruciorului.

Mama și soțul său Petr Chernyshev au grijă de ea.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter