main logo
1859

O româncă a fost desemnată drept cea mai sexy femeie din Australia

Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia.

O româncă a fost desemnată drept cea mai sexy femeie din Australia

 Sarah Kohan i-a cucerit pe fanii săi de pe rețelele de socializare cu aparițiile extrem de provocatoare, în care își arată trupul în ținute sumare și costume de baie, mizând pe atuurile fizice pe care le are, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează. 

Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. 

Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga. 

Românca a cucerit multe inimi cu frumusețea și senzualitatea ei. În ultima vreme, Sarah Kohan a intrat în atenția presei datorită relației amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United. 

Printre picanteriile „scăpate” jurnaliștilor de fotomodelul cu origini românești se numără și faptul că „să fiu dezbrăcată este una dintre chestiile mele preferate”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării