main logo
1454

O moldoveancă a obținut titlul Miss Universitas la un concurs din România

Moldoveanca Ecaterina Emilianov a devenit învingătoarea unui concurs de frumusețe marca Fashiontv, desfășurat la București, obținând titlul de Miss Universitas Moldova 2019.

România: O moldoveancă a obținut titlul Miss Universitas la un concurs

Ecaterina a fost încoronată de Președintele și Fondatorul Fashiontv, faimosul Michel Adam, care a venit la București cu ocazia Miss Universitas 2019, evenimentul organizat pentru a promova frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Republica Moldova și România, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Titlul îi va oferi Ecaterinei oportunitatea să călătorească la New York pentru evenimentele Fashiontv ale acestui an, să reprezinte Moldova la concursul Miss Fashiontv Europe 2019 și să participe la evenimentele Fashiontv din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo și Grand Prix Abu Dhabi.

De asemenea, încă două participante originare din Republica Moldova s-au ales cu titluri: Ana Cojocaru – Miss Catwalk și Cristina Chișcă – Miss FTV Model Moldova.

La eveniment au participat 12 tinere din Republica Moldova și 14 concurente selectate din România, precum și 30 dintre cele mai frumoase modele Fashiontv care au prezentat pentru celebrul designer român Cătălin Botezatu. 

Tinerele au avut ocazia să strălucească pe podium în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști.

Câștigătoarele vor călători la Viena, Milano, Dubai, Cannes sau Paris pentru evenimentele Fashiontv, beneficiind de cursuri gratuite de marketing online, de stagii de practică la firme de specialitate sau de sejururi all inclusive.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării