main logo
536

O interpretă din Moldova a lansat o nouă piesă în SUA

Angelika Vee, basarabeanca care a cucerit lumea cu vocea ei, revine cu o nouă piesă emoționantă „My Vice”.

O interpretă din Moldova a lansat o nouă piesă în SUA

Piesa are un vibe cald și pozitiv, și poate fi ascultată în două versiuni: radio – include elemente urbane, chitară clasică în stil R&B și versiunea acustică, pe care fanii artistei au apreciat-o cu note maxime datorită sensibilității și aerului romantic pe care-l transmite, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

„Iubirea nu ține cont de reguli și nu cunoaște limite, iar acest lucru am încercat să transmit și în această melodie. „My Vice” e plină de emoții, mesaj, pe care sper să le simțiți cu tot sufletul, ascultând aceasta piesă”, a spus interpreta.

Muzica, textul și aranjamentul versiunii radio îi aparțin artistei. Angelika este una din puținele artiste din spațiul românesc, care își realizează propriile producții muzicale.

Angelika Vee a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar în prezent își continuă cariera muzicală în SUA. Artista se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, datorită pieselor și compozițiilor sale, care au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale precum Billboard Dance Chart. Cele mai recente compoziții ale artistei includ „Nora En Pure – Polynesia”, „Tears in Your Eyes” compuse în colaborare cu producătorul Christian Beat Hirt și Nora En Pure.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării