main logo
1167

O femeie și-a vopsit părul cu Nutella. Cum arată rezultatul

Un salon de coafor din Dubai a făcut un experiment bizar, dar cu efecte uimitoare. A folosit cremă de ciocolată Nutella pentru a vopsi perfect părul într-o nuanță de brunet deschis. Rezultatul a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

O femeie și-a vopsit părul cu Nutella. Cum arată rezultatulUn salon de coafor din Dubai a făcut un experiment bizar, dar cu efecte uimitoare.

Bloggerul Huda Kattan a filmat și a distribuit pe rețelele de socializare experimentul neobișnuit desfășurat în salonul de coafor Aded & Samer din Dubai, scrie libertatea.ro.

Clienta care a vrut ca noua sa nuanță de păr să fie șaten închis, a primit un tratamentul cu cremă de ciocolată Nutella și lapte condensat. Pe lângă faptul că tratamentul i-a dat o strălucire aparte părului, hair-stylistul a declarat că se așteaptă ca noua culoare să țină 2-3 săptămâni.

Videoclipul postat pe Instagram de Huda Kattan a adunat peste un milion de vizualizări, dându-le de gândit celor care vor să folosească metode neconvenționale pentru vopsire a părului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării