main logo
2203

O fată de 14 ani cu sindromul Down a devenit model internaţional

O adolescentă de 14 ani care suferă de sindromul Down a devenit model internaţional. Cinci agenţii de modelling au semnat un contract cu tânăra care a demonstrat că nimic în viaţă nu este imposibil.

O fată de 14 ani cu sindromul Down a devenit model internaţional

Rubia Traeber, în vârstă de 44 de ani, mama Georgiei, a postat într-o zi o fotografie cu fiica ei în mediul online, dar în foarte scurt timp  postarea a devenit virală, iar mai multe agenţii de modelling i-au lansat oferte pentru a-şi începe cariera.

Adolescenta de doar 14 ani are acum peste 50.000 de urmăritori pe reţelele de socializare şi a semnat cu cinci agenţii de modelling şi în campanii de modă cu alte vedete, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

Modelul aflat totuşi la o vârstă destul de fragedă are acum o bază uriaşă de fani şi a participat în numeroase campanii de publicitate din Brazilia.

„Prietenii și familia ne spun că suntem două războinice și că suntem un exemplu pentru multe mame și copii cu nevoi speciale”, a spus Rubia, mama fetei.

„Sfatul meu este să nu renunți niciodată. Continuați să luptați și persistați în visele voastre, pentru că nimic nu este imposibil. Doar doriţi, credeţi şi luptaţi pentru a le îndeplini”.

Georgia „iubește viața” și „este recunoscătoare în fiecare zi pentru succesul ei și pentru fericire” a mai spus mama sa. „Ar trebui să fim toți ca ea; recunoscători pentru viața noastră, mai degrabă decât să ne plângem”, scrie Daily Mail.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării