main logo
2413

Nunta anului va avea loc în august: Ce rochie va avea Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara aceasta, în luna august. Invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, artiștii au oferit mai multe detalii despre marele eveniment.

Nunta anului va avea loc în august: Ce rochie va avea Cleopatra Stratan

Cei doi au spus că totul este pregătit și au ales chiar și destinația pentru luna de miere, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Pregătirile de nuntă le-am făcut deja. Când am hotărât să organizăm evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stânga și-n dreapta ca să planificăm din timp, să nu avem stres atunci. Suntem liniștiți deocamdată”, a declarat Cleopatra.

Artista a mai adăugat că va fi o nuntă restrânsă, iar din tradiții vor respecta doar aruncatul buchetului și dansul mirilor. Referitor la rochia de mireasă, Cleopatra nu a oferit multe detalii: „O rochie bună și simplă”, a spus tânăra.

„O să avem o nuntă foarte restrânsă. Nu o să facem cu nici o tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă, la care să fie martori familia și cei mai apropiați prieteni. Să ne distrăm în felul nostru fără presă”.

Cleopatra și Edward au renunțat și la celebra petrecere a burlacilor și a burlăcițelor, iar artista a mai mărturisit că își va păstra numele și după căsătorie.

Aceștia au ales deja și destinația pentru luna de miere: Vom face o călătorie în Europa, cât încă este cald, și poate apoi într-o insulă exotică mai pe la iarnă. Vom merge în Sardinia, după în Paris.

Cei doi s-au gândit deja și la copii: „Mai așteptăm. Toate la timpul lor”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării