main logo
1347

Nicki Minaj, acuzată de dezinformare privind vaccinul anti-COVID-19

Antivaccinistă convinsă, cântăreaţa Nicki Minaj este în centrul unui scandal monstru. Casa Albă şi Anthony Fauci au reacţionat pe tema unei informaţii publicate de vedetă pe pagina de Twitter, care leagă vaccinul anti-COVID de impotenţă.

Nicki Minaj, acuzată de dezinformare privind vaccinul anti-COVID-19

Dincolo de glumele iscate, cântăreaţa este acuzată că răspândeşte informaţii false şi ar putea primi interdicţie pe reţelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Artist, mamă, influencer cu 180 de milioane de urmăritori online, nicio melodie nu i-a adus atâta mediatizare lui Nicki Minaj . Şi nici atâtea ironii. Vedeta s-a trezit peste noapte într-un vârtej mediatic.

Artista a legat absenţa ei de la gala MET de obligativitatea vaccinării impuse de organizatori. Deşi hilară, povestea scrisă pe pagina ei de twitter a obligat comunitatea ştiinţifică din toată lumea să reacţioneze.

Marele epidemiolog Anthony Fauci a dezbătut impotenţa prietenului necunoscut al artistei în direct la o televiziune americană. Chiar şi Casa Albă a reacţionat.

"Ne-am oferit să o punem în contact pe Nicki Minaj cu unul dintre medicii noştri specialişti, pentru că pare să caute răspunsuri la anumite întrebări", a declarat Jen Psalki, purtător de cuvânt al Casei Albe.

Mesajul a pus pe jar autorităţile sanitare din mai multe ţări europene.

Direct vizaţi, oficialii statului din Caraibe au reacţionat şi ei.

"Nu există nici un caz de astfel de efect secundar sau reacţie adversă de umflare a testiculelor raportată în Trinidad şi Tobago", a declarat medicul Terrence Deyalsingh, care este şi ministrul Sănătăţii din Trinidad Tobago.

Şi mai furioşi sunt însă localnciii din Trinidad şi Tobago.

Pentru că ţara a ajuns sursă de glume indecente. Dincolo de furia publică, artista mai are o probemă.

Administratorii reţelelor de socializare i-au suspendat temporar contul pentru răspândire de informaţii false.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării