main logo
4267

Natalia Morari, despre relația cu Chiril Lucinschi: Mă voi gândi la el înainte de moarte

În noul număr al revistei Red by Rodica Ciorănică regăsim o altă Natalia Morari.

Morari despre relația cu Lucinschi: Mă voi gândi la el înainte de moarteNatalia Morari despre relația cu Chiril Lucinschi: Mă voi gândi la el înainte de moarte

Uităm de jurnalista tare care știe să îi intimideze pe politicieni și o cunoaștem pe femeia Natalia, cu drame din copilărie și iubiri complicate, transmite Știri.md cu referire la redbyrc.md.

Natalia a povestit deschis despre relația cu Chiril Lucinschi: 

„Chiril. Știi, relația dintre noi a trecut prin tot felul de perioade, inclusiv etape atât de grele încât cred că puține cupluri ar fi putut face faţă. Da, ştiam că are patru copii, ştiam că mă va acuza societatea, dar ne-am asumat decizia şi am stat împreună ceva ani, am luptat, ba chiar ne-am şi despărțit, pentru că am înțeles că această relație nu are continuitate și nu este corectă. Eu spun acum lucruri pentru care multe femei o să mă judece, dar aşa se întâmplă când te îndrăgostești de cineva de care nu trebuie să te îndrăgostești. Doar că din acel moment, decizia nu-ți mai aparține. Iar când am înţeles că e o dragoste fără continuitate, noi ne-am despărțit și el a luat anumite decizii”.

„Suntem încă în faza “It’s complicated”. Nici acum nu pot afirma că eu şi Chiril suntem într-o relație. Probabil, suntem în punctul în care fiecare urmează să decidă dacă poate trăi fără relația asta. Dacă vom înțelege, separat, că nu putem fără ea, probabil vom reveni”.

„Un soulmate mai apropiat decât Chiril nu cred că a fost în viața mea sau va mai apărea vreodată. Or, fiecare relaţie ne este dată pentru ceva. Și chiar dacă oamenii pleacă, rămâi cu o amprentă după ei, de regulă, devii mai complex”.

„Chiar dacă nu va mai fi nimic între noi, el va fi unul dintre puţinii oameni la care eu o să mă gândesc înainte de moarte”.

„Pe o femeie Capricorn doar un bărbat Scorpion o poate îmblânzi. Bine, Chiril nu a reuşit încă să mă îmblânzească. Cred că noi trebuie să înțelegem anumite lucruri și mai cred că suntem foarte aproape de acest moment. Ne vedem chiar în seara asta, vom vorbi şi poate chiar vom dansa”.

Citește interviul integral aici

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării