22 feb, 2020 16:10
1 543
2

Natalia Gordienko anunță care este marele vis al copilăriei sale

22 feb, 2020 16:10
1 543
2

Interpreta Natalia Gordienko a scris într-o postare pe pagina de Faceboo despre "marele vis al fetiței pe nume Natașa".

Natalia Gordienko anunță care este marele vis al copilăriei saleFoto: mamaplus.md

Artista a explicat fanilor săi de ce își dorește să ajungă pe scena de la Eurovision 2020, transmite Știri.md.

"Totul este mai simplu decât pare - un vis din copilărie. Imaginați-vă cum o fetiță pe nume Natașa urmărește acest concurs la televizor în fiecare an. Descarcă melodiile tuturor participanților, examinează toate detaliile costumelor vedetelor. În 2007 chiar mi-am croit exact același costum ca al Tinei Karol la prestația ei din 2006.

Apoi am ajuns pe scena Eurovision în duet cu Arsenium...Și acum retrăiesc acel sentiment, când mâinile și genunchii îmi tremurau înainte de a ieși pe scenă, dar conștientizarea faptului că reprezint țara mea mi-a dat încredere în sine. Amploarea concursului uimește și îți taie răsuflarea", a scris Natalia Gordienko.

Aceasta e de părerea că fiecare artist ar trebui să participe la Eurovision.

"Este o testare și, în același timp, un prag spre avansare. Eurovision 2006 m-a ajutat foarte mult în acest sens. După concurs, plimbându-mă adesea prin Chișinău, trecătorii strigau din urma mea „Loca-loca”. De fapt, „loca” înseamnă nebună, dar nu mă deranja.

Condițiile concursului se schimbă și acesta devine din ce în ce mai greu. Astăzi înțeleg perfect că o melodie și un artist nu e suficient. Da, prestația scenică este foarte importantă, precum și modul în care prezinți piesa, în care te prezinți pe tine și pe țara ta. În afară de aceasta, artistul trebuie să aibă obligatoriu un sprijin uriaș din partea publicului, melodia căruia trebuie ascultată de multe ori înainte de final. Este important să fii în rotație înainte de Eurovision. Devii mai familiar. Promovarea contează foarte mult. Echipa mea poate oferi toate aceste componente. În general, am mare noroc de echipa mea, care e formată din profesioniști extraordinari din Grecia, Rusia și Suedia. 

Apropo, așa cum știm cu toții foarte bine, Eurovision este, în mare măsură, un eveniment politic. Fiecare țară își ajută vecinii și țările cu care prietenește. În acest sens, internaționalitatea echipei poate fi un as în mâneca noastră.

Eurovision este o scară importantă în cariera oricărui artist. Eu chiar am ce spune și ce arăta", se mai arată în mesaj.

Amintim că interpreta Natalia Gordienko vrea să ne reprezinte țara la concursul Eurovision 2020 cu piesa ,,Prison”, iar unul din autorii melodiei este nimeni altul decât celebrul artist din Rusia Filip Kirkorov.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter