main logo
571

Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal

Verde lime? Roz aprins? Albastru electric sau turcoaz? Regina Elizabeta a purtat toate nuanţele vibrante şi, cu siguranţă nu se teme să testeze cele mai colorate şi aprinse ţinute.

Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz palMotivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal

Chiar dacă Majestatea Sa este o sursă de inspiraţie pentru membri familiei regale, Meghan Markle pare să fie o excepţie, aceasta fiind singura care nu a adoptat până acum ţinute în nuanţe aprinse, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.  

Ba mai mult, alegerile vestimentare ale Ducesei de Sussex sunt cât se poate de simple şi elegante, una dintre nuanţele sale favorite fiind rozul pudrat.

Încă de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, fosta actriţă a început să poarte doar nuanţe pudrate de roz şi ţinute albe sau crem. La prima sa apariţie după nuntă, cu ocazia aniversării de 70 de ani a Prinţului Charles, Meghan a ales să poarte  o rochie roz pal de la Goat.

Mai târziu, la ceremonia Trooping of the Colour, Ducesa de Sussex a purtat o rochie semnată de Carolina Herrera, în aceeaşi nuanţă şi cu umerii căzuţi. De altfel, când s-a prezentat alături de Regina Elisabeta la ceremonia de premiere de la Palatul Buckingham, din nou, fosta actriţă a ales să poarte o rochie în nuanţă roz pudrat.

Experţii au venit cu patru teorii solide care să explice alegerile vestimentare ale Ducesei de Sussex.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării