main logo
6038

Motivul pentru care Lazariuc nu-l vizitează pe Constantinescu la spital

Anastasia Lazariuc, 65 de ani, a fost nu numai partenera de scenă a lui Mihai Constantinescu, 73 de ani, ci și amanta lui.

Motivul pentru care Lazariuc nu-l vizitează pe Constantinescu la spital

Au rămas apropiați, în ciuda trecerii vremii, iar lumea se aștepta ca ea să-i fie alături în momentele grele traversate de aproape două săptămâni. Dar n-a fost așa, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu s-au iubit ani buni, deși artistul era atunci un bărbat căsătorit. Chiar fosta soție, Mihaela Constantinescu, a dezvăluit că i-a găsit împreună, moment în care relația sa cu solistul s-a rupt. 

Așa cum s-a destrămat căsnicia lui Mihai cu Mihaela, la fel s-a stins, în timp, și pasiunea dintre Mihai și Anastasia, însă cei doi au rămas apropiați. 

În ciuda acestui fapt, cântăreața născută în Republica Moldova n-a fost văzută la spital, de când solistul a suferit cele două stopuri cardio-respiratorii care l-au lăsat dependent de aparatele care-l țin în viață. Iar Libertatea a aflat de ce. 

Anastasia suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit. În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat securea războiului. 

”Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, a declarat o cunoștință comună a celor doi.  

Картинки по запросу Mihai Constantinescu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării