main logo
6166

Motivul pentru care Cleopatra Stratan a renunțat la facultate

Cleopatra Stratan a devenit muză pentru mulți copii și adolescenți, iar dacă la început a fost un exemplu ”așa da”, artista a cam neglijat o etapă importantă din viața ei: studiile superioare.

Motivul pentru care Cleopatra Stratan a renunțat la facultateFoto: cancan.ro

Fiica lui Pavel Stratan a sărit o perioadă importantă din viața unui adolescent: studiile superioare, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro.

Facultatea pare să fie o pierdere de timp pentru Cleopatra Stratan, mai ales că în fața microfonului nu i-a cerut nimeni diploma de studii universitare.

”Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. 

Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia, pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

”Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil, în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. 

Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere. (…) Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv”, a precizat Edward Sanda la Antena Stars.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării