main logo
9372

Morgenshtern, surprins la o saună pe malul Nistrului

Celebrul rapper rus Morgenshtern a zburat în Moldova cu un avion privat și s-a dus la saună pe malul Nistrului.

Morgenshtern, surprins la o saună pe malul NistruluiColaj: știri.md

Scandalosul interpret a venit la ziua de naștere a prietenului său Max Wegner, antreprenor, coproprietar al companiei pentru vânzarea online de piese auto Autodoc, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md, citând point.md.

Acesta conduce birourile companiei din Germania, Moldova și Ucraina.

Zborul cu un jet spre saună este deja ceva clasic. Cu ziua ta de naștere, frate!”, a scris Alisher pe rețelele de socializare și a adăugat câteva fotografii din zbor.

Un Rolls-Royce negru s-a apropiat de scara unui avion privat care a aterizat pe Aeroportul din Chișinău, cu care Morgenshtern a mers la casa băiatului din Transnistria, în raionul Dubăsari, în satul Țibulăuca.

Ziua de naștere a unui prieten, judecând după imagini, a fost petrecută pe malul Nistrului în compania bărbaților.

Zilele trecute, rapperul, care locuiește acum în Dubai, a spus că recent cercul său social s-a schimbat foarte mult și, pentru prima dată într-o lungă perioadă, s-a simțit ca un „fraier de cerșetor” în compania unor oameni mai de succes.

Morgenshtern a părăsit Rusia în noiembrie anul trecut, când șeful Comitetului de Investigații, Alexander Bastrikin, l-a acuzat de trafic de droguri pe Internet.

Acum rapperul își petrece timpul în Dubai. În decembrie, el a lansat piesa „Home”, în care a comentat plecarea sa și i-a răspuns lui Bastrikin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării