main logo
4898

Morgenshtern a fugit din Rusia în Belarus: A urcat în tren cu soția sa

Presa rusă a trâmbițat pe parcursul zilei de miercuri, 24 noiembrie curent, că rapperul Alișer Valeev, cunoscut cu numele de scenă Morgenshtern, a părăsit Federația Rusă.

Morgenshtern a fugit din Rusia în Belarus: A urcat în tren cu soția saFoto: 1k.com.ua

Aceasta ar fi avut loc după ce președintele Comitetului de anchetă din această țară, Alexandr Bastrîkin, i-ar fi intentat învinuirile privind „comercializarea de substanțe narcotice pe rețelele sociale”, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Mai târziu, s-a aflat ce s-a întâmplat de fapt.

Inițial, presa rusă scria cu referire la diverse surse că rapperul a fost văzut la Smolensk, unde a urcat într-un tren cu cursa către Minsk, Belarus.

Acesta era însoțit de soția sa și pază. În anumite articole se dădea de înțeles fie că este vorba despre o „fugă”, fie că la mijloc ar fi „politica”.

După care s-a aflat că Morgenshtern a plecat în Belarus pentru a participa la un eveniment privat.

„Da, în Belarus, are programat un eveniment. Este vorba de unul privat, de aceea nu vă pot oferi detalii”, a dezvăluit o sursă din anturajul acestuia.

Într-un oarecare fel plecarea rapperului din Rusia în Belarus încă rămâne în enigmă, pentru că tot jurnaliștii ruși au scris că acesta nu se va întoarce, ci va pleca în vreo țară din Europa. Asta pe fundalul învinuirilor privind drogurile.

În același timp, este de menționat că avocatul său, Serghei Jorin, a declarat în trecut că este îngrijorat de presiunile care se fac în contextul învinuirilor aduse de Alexandr Bastrîkin.

Amintim că, în vara 2021, Morgenshtern a fost amendat cu 100.000 de ruble ruse pentru propaganda substanțelor narcotice.

Expertiza judecătorească care s-a desfășurat în cadrul cauzei penale a indicat că este vorba despre videoclipul „Rozovoe vino 2” și „Family”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării