main logo
5344

Modelul Anastasia Fotachi se visa cântăreață. Ce a făcut-o să renunțe

Acum e una dintre cele mai cotate modele din Moldova, însă doar cu câțiva ani în urmă, tânăra visa la o carieră de succes în muzică.

Modelul Anastasia Fotachi a cântat celebra piesă 99 de cumătriFoto: perfecte.md

După ce a obținut în anul 2015 titlul de „Miss Bikini”, Anastasia Fotachi s-a lansat în modelling, devenind, într-un timp foarte scurt, cunoscută și apreciată în acest domeniu, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Mai târziu a înțeles că ocupația dată e una de moment, și nu de viitor și a hotărât că se va face interpretă. Ba mai mult, era pe punctul de a lansa o melodie însoțită de un videoclip.

Ceva timp în urmă, tânăra a venit la emisiunea O Seară Perfectă și a declarat că face marea schimbare și că pregătește surprize pentru public. Uimitor, dar și foarte curajos din partea ei, a încercat în direct să demonstreze că are talent și se pricepe de minune la cântat.

A interpretat piesa „Fata mamei, fata tatei” de Gheorghe Țopa, „99 de cumătri” de Igor Cuciuc și „Milioane/Iarna” de Nicola. 

Tot Anastasia a spus că se vede pe scenă și chiar în diverse turnee. 

Mai multe vezi în videoul ce urmează.

Se pare că viața ei s-a schimbat radical, dacă modelul nu și-a îndeplinit marele vis. Actualmente este într-o relație cu milionarul Gabriel Stati. A renunțat la muzica, iar modellingul a rămas doar o pasiune. Își alege mult mai atent companiile pentru care lucrează și brandurile pentru care defilează sau pozează.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării