main logo
7247

Model: Mi se șterge contul de Instagram pentru că sunt prea frumoasă

Veronika Rajek, un model în vârstă de 25 de ani din Slovacia, se plânge că rămâne deseori fără contul de Instagram, deoarece oamenii cred că nu este reală și îi raportează pagina.

Model: Mi se șterge contul de Instagram pentru că sunt prea frumoasăFoto: Instagram

Finalistă a concursului Miss Slovacia 2016, Veronika spune că are mult de suferit din cauza celor care o acuză că are operații estetice și că pozele pe care le pune pe rețelele sociale nu sunt reale, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Oamenii nu cred că sunt reală. Mi se pare o discriminare că alte femei pot face același lucru ca mine, iar contul meu este șters din cauza felului în care arăt. 

Oamenii cred că sunt un robot sau că mă ascund în spatele altei identități. Se spune că cei frumoși au viața mai ușoară, dar mie îmi e mai greu. 

Alții îmi fac viața dificilă pentru că arăt bine”, a povestit Veronika Rajak.

Aceasta a adăugat că oamenii sunt uimiți când o văd față în față și că primește sute de mesaje din partea femeilor care îi cer dovezi că ceea ce văd e adevărat. 

Modelul spune că nu-și ajustează pozele, că nu folosește filtre și că tot ceea ce face este să folosească o aplicație care îi uniformizează tenul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării