main logo
4802

Misterul divorțului dintre fostul rege al Malaeziei și Miss Moscova

În plin scandal provocat de vestea divorțului, fosta regină a frumuseții din Rusia care s-a căsătorit cu regele Malaeziei a postat online un clip romantic în care perechea dansează.

Misterul divorțului dintre fostul rege al Malaeziei și Miss Moscova

În video, cei doi - de acum foști soți - își adresează reciproc cuvinte pline de dragoste, relatează The Telegraph.

Sultanul de Kelantan Muhammad V, 49 de ani, a divorțat la începutul acestei luni de Oksana Voyevodina, 27 de ani, la câteva săptămâni după ce aceasta a născut copilul lor. 

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, însă evenimentul a fost ținut în secret până de curând, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Oksana, încoronată Miss Moscova în 2015, s-a convertit la islam pentru soțul ei și a luat numele de Rihana Oksana Petra.

Dar, fericirea celor doi nu a durat mult, pentru că în țara musulmană a mirelui, trecutul miresei, care a fost, între altele, și model de lenjerie intimă, nu a fost văzut cu ochi buni. 

Mai mult, țara s-a aflat în pragul unei crize majore atunci când guvernanții și-au dat seama că o regină a frumuseții rusoaică poate fi încoronată regină în Malaezia.

În aceste înprejurări, sultanul a abdicat de la tron la începutul acestui an, o premieră în istoria țării. Muhammad V ar fi trebuit să rămână rege până în 2021, în Malaezia tronul fiind ocupat prin rotație de cele nouă case regale din țară.

Se pare că divoțul a fost înaintat de fostul monarh, iar Oksana pare că nu poate accepta decizia. Acum două zile, ea a postat pe contul e Instagram un clip romantic, în care cei doi își afișează atașamentul unul față de celălalt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării