44715
1
Mesajul disperat al fiicei Anastasiei Zavorotniuk pe Instagram
44715
1

Fiica actriței Anastasia Zavorotniuk, Anna, a comentat pentru pentru prima dată informațiile apărute în presă despre boala mamei sale.

Foto: ea.md

Pe pagina ei de pe Instagram, ea a cerut jurnaliștilor să-i lase familia în pace și să nu speculeze cu senzații fictive, transmite Știri.md cu referire la Gazeta.ru.

Totodată, tânăra a menționat că niciun producător nu i-a propus bani pentru a vorbi despre mama sa.

"Este insuportabil atunci când, de dragul senzaționalului, se folosește orice minciună pentru a răspândi o știre senzațională", a scris Anna.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter