main logo
1714

Meghan Markle s-a îmbrăcat așa cum familia regală nu îndrăznește

Ducesa de Sussex a ales o ținută perfectă de toamnă, în nunațe închise de verde. Meghan a purtat o cămașă din mătase Other Stories, un palton crem Emporio Armani și pantofi nude cu toc Stuart Weitzman.

Meghan Markle s-a îmbrăcat așa cum familia regală nu îndrăznește

Dar fusta sa creion din piele, o creație Hugo Boss, a fost cea care a atras atenția, relatează Știri.md cu referire la ea.md.

De-a lungul anilor, foarte puțini membri ai Familiei Regale Britanice au fost fotografiați purtând. Pentru conservatoarea familie regală britanică, hainele din piele nu sunt de obicei o opțiune. De exemplu, Kate Middleton sau Prințesa Eugenie, verișoara Prinților William și Harry, nu au purtat niciodată haine din piele în public, cu atât mai puțin la evenimente oficiale. Tocmai de aceea alegerea lui Meghan este cu atât mai îndrăzneață și nonconformistă.

Ducesa de Sussex nu se teme să forțeze regulile de modă impuse de Casa Regală, iar de cele mai multe ori ținutele sale sunt impecabile.

Harry și Meghan au ajuns în Sussex cu elicopterul și au vizitat orașele Chichester, Brighton și orașul de coastă Peacehaven. Au fost întâmpinați de mulțimi de oameni entuziamați, printre aceștia fiind și mulți copii care le-au oferit celor doi flori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării