main logo
603

Meghan Markle: De ce îşi lasă pistruii la vedere

Machiajul de nuntă a lui Meghan Markle a devenit un must pentru multe femei. Natural, strălucitor, revigorant.

Meghan Markle: De ce îşi lasă pistruii la vedere

Însă pentru make-up artiștii Ducesei, acesta a reprezentat o adevărată provocare, pentru că soția prințului Harry nu a vrut nici gând să se despartă de pistrui.

De când s-a afișat la nunta regală cu un machiaj discret, care îi lăsa la vedere pistruii, Meghan Markle a devenit un adevărat etalon de frumusețe pentru toate femeile, transmite Știri.md cu referire la Tabu.ro.

Viitoarea mămică adoptă mereu un make-up natural, ce îi lasă la vedere pistruii de pe obraji și de pe nas. Iar Daniel Martin, make-up artistul ducesei, are o metodă de machiaj specială pentru acest lucru.

„Persoanele cu pistrui tind să aibă o paletă echilibrată de tonuri pe ten. Dacă au roșeață, este în zona T, în jurul nasului, poate puțină discolorație în zona ochilor”, spune celebrul make-up artist. „Totul este să echilibrezi acele zone specifice pentru a se potrivi cu restul feței. Eu tind să folosesc o pensulă de blending și estompez subtonurile care nu vreau să se vadă”, a dezvăluit Daniel Martin.

Daniel Martin a fost responsabil și cu machiajul de nuntă al fostei actrițe americane. Machiajul a fost atât de reușit, încât și prințul Harry a rămas impresionat și i-a mulțumit personal lui Martin pentru acest lucru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării