main logo
1503

Meghan Markle, criticată dur pentru o nouă ținută

O nouă apariţie a Ducesei de Sussex nu poate fi altfel decât controversată.

Meghan Markle, criticată dur pentru o nouă ținută

Şi aşa a fost seara trecută, când familia regală britanică a apărut în formulă completă la slujba religioasă prilejuită de Ziua Commonwealth-ului, una care s-a ţinut la celebra catedrală Westminster Abbey din Londra, transmite Știri.md cu referire la Okmagazine.ro

Ca de obicei, ochii au fost pe duelul vestimentar dintre Ducesa de Sussex şi cea de Cambridge, dar criticile s-au rezumat la ceea ce a purtat soţia lui Harry. 

Ca de obicei, Meghan Markle nu s-a uitat la bani şi a ales o ţinută extravagantă. Este vorba despre o rochie albă cu imprimeu în formă de lanţuri, peste care a purtat o haină lungă, albă, de la acelaşi designer, Victoria Beckham.

Totul, inclusiv accesoriile, a fost estimat la un cost total de 9.000 de lire sterline. Cam aceeaşi valoare pe care a avut-o şi ţinuta adoptată mai devreme, la un eveniment de zi, şi anume o haină şi o rochie verzi de la Erdem. Totalul zilei? 18.000 de lire sterline.

La acelaşi eveniment de aseară, Ducesa de Cambridge a ales o ţinută pe care a mai purtat-o la un eveniment regal din 2014, în Noua Zeelandă, şi anume o haină-rochie roşie de la casa Catherine Walker.

Pantofii şi plicul nude din piele întoarsă au fost, de asemenea, piese reciclate de Kate Middleton.

Meghan Markle, criticată din nou! A schimbat ţinute de 18.000 de lire sterline în aceeaşi zi


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării