main logo
695

Meghan Markle, anunţ în legătură cu sarcina ei

Meghan Markle a participat luni la slujba anuală de Ziua Commonwealth, desfășurată la Catedrala Westminster Abbey.

Meghan Markle, anunţ în legătură cu sarcina ei

Acesta ar putea fi ultimul eveniment oficial la care va participa ducesa de Sussex, înainte de a naște, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Presa din Marea Britanie speculează că fosta actriță a intrat deja în concediul de maternitate. Soția prințului Harry este însărcinată în opt luni și, în timpul concediului de maternitate, va participa doar la evenimente care țin de viața sa privată.

Prințul Harry, duce de Sussex, a participat joi la o conferință despre sănătatea mentală a veteranilor. Acesta a sosit singur la King’s College din Londra, așadar va prelua el toate îndatoririle regale până va naște Meghan. 

Chiar dacă participarea la conferință este un angajament personal al prințului, ea reprezintă și prima ieșire solo, în vârstă de 37 de ani, de când Palatul Kensington a anunțat că soția sa a intrat în concediu de maternitate.

Palatul regal a confirmat miercuri, 13 martie, că Meghan Markle „nu va mai apărea în public și nu va mai fi văzută la evenimente oficiale pentru că se pregătește de venirea pe lume a copilului ei”, scrie The Sun. 

Este o tradiție pentru mamele din familia regală să-și ia o pauză de șase luni de la îndatoririle regale.

Meghan Markle urmează să nască luna viitoare. Este primul copil pentru ea și prințul Harry, care s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. De curând, ducesa a zburat la New York, unde prietenele ei au organizat o petrecere pentru viitorul bebeluș.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării