main logo
866

Meghan Markle, acuzată că rochia de mireasă ar fi fost copiată

Una dintre creatoarele de modă preferate a lui Kate Middleton, Emilia Wickstead, se confruntă cu o problemă legată de rochia de mireasă Givenchy a lui Meghan Markle.

Meghan Markle, acuzată că rochia de mireasă ar fi fost copiată

Wickstead a subliniat faptul că rochia lui Meghan era foarte asemănătoare cu cea pe care o crease ea mai demult, asemănătoare prin mânecile strâmte și un decolteu în formă de "barcă", transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Rochia în cauză se numește "rochia de mireasă Helene" și arată extrem de mult că rochia Givenchy a lui Meghan, mai puțin talia care în cazul acestei rochiii este foarte accentuată.

"Rochia ei este identică cu una din rochiile noastre. Se pare că o mulțime de comentatori spuneau: Este o rochie Emilia Wickstead" a spus Wickstead.

Ea a continuat acuzatiile la adresa lui Meghan, declarând că tinuta nu venea pe corp cum ar trebui: "Dacă alegeți un design simplu, potrivirea ar trebui să fie perfectă. Rochia ei de mireasă era destul de largă".

Vorbind de lucruri largi, Wickstead nu era de acord nici cu părul lui Meghan: "Mă gândeam: Țineți-l prins, este o nuntă regală pentru Dumnezeu!"

Meghan Markle, acuzată că rochia de mireasă a fost copiată: Este identică cu una din rochiile noastre

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării