main logo
1027

Meghan Markle a lansat o carte pentru copii. De unde s-a inspirat

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a lansat, în Regatul Unit, prima carte pentru copii.

Meghan Markle a lansat o carte pentru copii. De unde s-a inspiratFoto: purewow.com

“The Bench” a fost inspirată de o poezie pe care ea a scris-o pentru soţul ei, prinţul Harry, de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut primul lor copil, Archie. Acea poezie a devenit această poveste, spune Meghan Markle despre noul proiect, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

“The Bench” explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui. Cartea face parte din proiectele pe care Meghan şi Harry le-au anunţat de când au renunţat la îndatoririle oficiale din cadrul casei regale.

"The Bench” a fost lansată pe 8 iunie, la doar câteva zile după ce Meghan a născut o fetiţă, Lilibet Diana, numită după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana.

Meghan Markle a înregistrat o versiune audio a cărţii sale de debut pentru copii, The Bench, pentru a însoţi lansarea cărţii.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a fost inspirată de relaţia frumoasă tată-fiu dintre soţul ei, prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi fiul ei de doi ani, Archie.

Ideea pentru carte a venit iniţial dintr-o poezie pe care Meghan a scris-o pentru iubitul ei soţ pentru a marca prima zi a tatălui său ca părinte.

Cartea de 34 de pagini le oferă cititorilor o perspectivă asupra noii vieţi de familie a cuplului în SUA.

Meghan a dezvăluit că nu va mai avea copii. Şi-a dedicat cartea celor mai importanţi doi bărbaţi din viaţa ei, într-o notă scrisă manual: „Pentru bărbatul şi băiatul care îmi fac inima să bată cu forţă”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării