main logo
509

Medicina viitorului: Tehnicile anti-îmbătrânire, discutate la Chișinău

Frumuseţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte este zicala pe care încearcă s-o pună în practică medicii din toată lumea.

Medicina viitorului: Tehnicile anti-îmbătrânire, discutate la ChișinăuMedicina viitorului: Tehnicile anti-îmbătrânire, discutate la Chișinău

Toate aceste eforturi şi studii despre cum să ţine timpul în loc, la nivel fiziologic, au condus la crearea unei noi ramuri ştiinţifice - medicina anti-îmbătrânire. Aceasta constă în prevenirea maladiilor cu ajutorul tenologiilor non-invazive, de ultimă generaţie, transmite Știri.md cu referire la Prime.md.

Metatron aşa se numeşte aparatul medical, desprins parcă din viitor. Cu ajutorul unor căşti puse pe capul pacientului şi conectate la calculator pot fi localizate automat, pe tot corpul, focarele unde există riscul apariţiei tumorilor, bolilor ereditare sau a altor patologii minuscule.

Specialiştii în medicina anti-îmbătrânire dau asigurări că diagnosticarea este exactă în proporţie de 90 la sută, iar pacientul nu este supus radiaţiei. 

„Noi combinăm acest aparat cu sistemul de radiografie tradiţional pentru a accelera abilităţile noastre de a identifica bolile", a spus medicul din Italia Giovani Roca.

Medicina anti-îmbătrânire reprezintă nu doar tehnologii revoluţionare, dar şi tehnici menite să contribuie la prevenirea îmbătrânirii organismului.

„În dependenţă de ce găsim, propunem un alt stil de alimentaţie, un alt stil de exerciţii fizice, un alt stil de viaţă, iar ceea ce este mai important e să elimine surplusul de toxine să-şi refacă deficienţele. Fiindcă atunci când intestinul lucrează prost noi suntem în foarte multe deficienţe şi chiar dacă primim preparate ele nu se absorb", a afirmat medicul anti-îmbătrânire Dorina Donici.

O clinică privată, specializată în medicina anti-îmbătrânire, a fost deschisă şi în Chişinău, unde sunt aşteptaţi şi pacienţi din alte ţări. Astfel, Moldova ar putea avea motive în plus pentru a deveni o destinaţie apreciată în domeniul turismuluii medicinal.

„Aici este un loc deosebit unde ne-a reuşit să strângem tehnologii din Rusia, Europa, dar şi estul Europei. De aceea, noi cu plăcere vom trimite aici pacienţi, pentru că vor primi un tratament calitativ", a precizat medicul anti-îmbătrânire Ludmila Zabolotcaia.

Ţara noastră a fost gazda unui forum privind dezvoltarea medicinei anti-îmbătrânire.

„Acest forum este o confruntaţie şi schimb de cunoştinţe cu cei care vin din regiuni diferite", a menționat medicul anti-îmbătrânire din Franța, Claude Dal.

La forum au participat 18 specialişti recunoscuţi la nivel internaţional.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării