main logo
5501

Maxim Galkin, acuzat de ruși că a distrus-o pe Alla Pugaciova

Showmanul Maxim Galkin s-a opus „operațiunii speciale” din Ucraina, după care a emigrat în Israel alături de soția sa, Alla Pugaciova, și copiii acestora.

Maxim Galkin, acuzat de ruși că a distrus-o pe Alla PugaciovaFoto: instagram.com

În Israel, Maxim Galkin a înregistrat mai multe videoclipuri în care critică acțiunile autorităților ruse în Ucraina, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Cântărețul rus Alexandr Fadeev, alias Danko, în vârstă de 53 de ani, crede că Maxim Galkin a fost plătit de SUA. Altfel, acesta nu ar putea înțelege poziția anti-război a lui Maxim Galkin.

„Când Maxim Galkin vorbește despre Bucha, despre Boeing-ul doborât, ai senzația că a primit un telefon de la Washington și a notat pe o foaie de hârtie punctele pe care le spune.

Evident, Maxim Galkin nu ar fi spus singur astfel de lucruri”, a spus cântărețul Fadeev.

Fadeev a spus că îi pare foarte rău pentru Pugacheva, care ar fi ,,puternic influențată de soțul ei”.

Danko se autointitulează „patriot al Rusiei”.

„Cred că Galkin a deposedat țara de Pugacheva. Odată cu apariția lui, ea a încetat să mai cânte melodii normale. Și sunt sigur că aceste decizii sunt părerea lui. Mi se pare că Alla Borisovna este „prizonierul lui Galkin”.

Poate că, în termeni de familie, ea a înflorit cu el, la urma urmei, are un soț și copii, dar Galkin „a distrus-o” pe acea Pugacheva, pe care o cunoșteam. Fără cântece noi, nimic. Ea a devenit umbra lui. Cred că soțul ei pune multă presiune asupra ei.

Însăși Alla Borisovna s-a predat voinței lui Galkin. Dar ea este la un alt nivel. Mi se pare că ar trebui „eliberată” de Galkin ”, a debitat cântărețul Fadeev, care nu vede nicio problemă în faptul că Rusia a comis orori în Ucraina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării