main logo
1889

Marylin Monroe a facut sex cu profesoara sa

Marylin Monroe ar fi avut o relatie de dragoste, secreta, timp de doi ani cu profesoara sa de actorie, Natasha Lytess, potrivit unor dezvaluiri recente.

Marylin Monroe a facut sex cu profesoara saMarylin Monroe ar fi avut o relatie de dragoste, secreta, timp de doi ani cu profesoara sa de actorie, Natasha Lytess, potrivit unor dezvaluiri recente.

Astfel, documentele recent dezvaluite arata ca actrita si profesoara de actorie au trait ca ''sot si soţie '' timp de doi ani din cei sapte in care au lucrat impreună, mai precis intre 1948 şi 1955. Diva de la Hollywood, care a fost casatorita de trei ori, ar fi recunoscut, de asemenea, ca a avut relatii apropiate cu Joan Crawford, Marlene Dietrich si Barbara Stanwyck, precum si reltii pasagere cu Frank Sinatra, Marlon Brando sau John si Bobby Kennedy. 

Desi documentele nou descoperite nu specifica clar natura relatiei dintre Maryilin Monroe si Natasha, se pare ca actrita i-ar fi dezvaluit la un moment dat unui prieten apropiat, ca ea si Natasha dorm impreuna.  'De ce nu?'', ar fi întrebat Marylin. ''Sexul se face cu oamenii care iti plac. Ce ar putea fi gresit? '', spunea actrita. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării