main logo
8897

MakSim, despre comă, tratament și hateri: Inima mi s-a oprit de două ori

MakSim a fost invitată la emisiunea de pe YouTube „Atenție: Sobchak”. Pentru prima dată, cântăreața a vorbit despre boala ei, a oferit detalii despre tratament, comă și atitudinea ei față de hateri.

MakSim, despre comă, tratament și hateri: Inima mi s-a oprit de două ori

Iată care sunt cele mai importante momente din interviu, transmite Știri.md cu referire la peopletalk.ru.

Cum a început totul

„Nu vă pot spune multe, deoarece temperatura mea era deja de 40, iar asistenții mei au scris pentru mine pe Instagram. Am făcut teste, erau negative. Am crezut că mi se face mai bine, așa că am urcat pe scenă, în ciuda faptului că eram bolnavă. Nici nu-mi amintesc că am avut un concert la Kazan. Nu am acest eveniment în cap”, a spus MakSim.

După câteva zile de autotratament, a fost chemată o ambulanță pentru cântăreață: „Din câte mi s-a spus, nu au venit imediat pentru mine. Am fost imediat trimisă la departamentul de boli infecțioase, dar în tot acest timp am fost testată negativ", a mărturisit vedeta.

Despre tratament și respirația asistată

„Am fost avertizată că voi fi conectată la un ventilator. În acel moment, încă nu înțelegeam ce este. I-am scris un mesaj text asistentului meu și am spus că totul va fi în regulă. Am fost pusă într-o comă artificială, ca să mă conectez la aparat și apoi, după cum s-a dovedit, corpul meu nu putea ieși din ea. S-au format cheaguri de sânge și oxigenul care trebuia să intre în plămâni nu a putut ajunge acolo. Apoi s-a decis să mă conectez la aparatul de oxigenare prin membrană extracorporală. Decizia a fost luată de mama mea - medicii au spus că îmi mai rămân literalmente câteva minute."

„Aceasta nu este cântăreața MakSim, acesta este un corp frumos. Pacient sever cu suferință respiratorie foarte severă. A început o luptă grea. A existat un număr mare de complicații pe care le-a primit în cele din urmă”, a spus medicul Marina. Potrivit cântăreței, ea a avut atât sângerări, cât și șoc septic.

„În fiecare zi au schimbat strategia de tratament, nimic nu a funcționat, au schimbat antibioticele și... nimic”, a adăugat vedeta.

Despre viziuni în timpul unei come

„După ce capacul sicriului este închis, nu se mai termină nimic. În comă, eram într-o realitate diferită. Aveam sentimentul că acea viață era mai reală decât aceasta. Nu mi s-a părut un vis. Simțeam că zbor. Am auzit vocea mărturisitorului meu, i-am spus: „Tată, mor” și asta a făcut-o atât de bună. Și ciudat, nu mergeam nicăieri, când m-am dus la spital, am crezut că voi fi tratată rapid și totul va fi bine. Nu a existat frica de moarte", a spus cântăreața.

Vedeta a mai spus că, în timp ce era în comă, inima ei a cedat de două ori: „Tatăl a spus că drumul era încă închis pentru noi și am început să cobor într-un fel de cabină și s-a dovedit a fi iarnă. Acolo oamenii s-au împrăștiat și au început să mă ducă, dar nu mi-a fost deloc rece. Îmi amintesc că cineva de acolo a spus: „Probabil că se roagă pentru ea”.

Mi-am amintit despre asta când m-am trezit. Și apoi mi-au spus că inima mea s-a oprit de două ori".

„Pot spune imediat că, în principiu, nu am urmărit o singură emisiune. Din fericire, sunt genul de artist care a avut foarte puțini hateri. Este bine că acum au apărut. Dacă vorbim despre hype, atunci acești artiști uitați, care au spus că boala mea este un PR, au jucat primul lor concert în 20 de ani”, a spus MakSim.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării