main logo
2505

Loredana a împlinit 51 de ani, dar arată ca la 20: Cum a sărbătorit

Zi de sărbătoare în showbiz! Astăzi, 10 iunie, este ziua de naștere a Loredanei Groza.

Loredana a împlinit 51 de ani, dar arată ca la 20: Cum a sărbătorit

Artista împlinește 51 de ani și a fost surprinsă atât de alte celebrități, cât și de fani încă de la primele ore care i-au transmis urări care mai de care mai frumoase, transmite Știri.md cu referire la viva.ro.

Loredana Groza arată ca la 20 de ani, dar astăzi împlinește 51! Frumoasa cântăreață a primit deja, de la primele ore ale dimineții, mesaje de la prieteni, celebrități, dar și de la fani.

Artista a distribuit pe contul ei de Instagram mesajele primite de la cei apropiați și de la fani și nu sunt puține! Cu siguranță Loredana s-a simțit iubită și a avut zâmbetul pe față încă de la primele ore.

Loredana, surprinsă de fani

Ema Uta a fost una dintre celebritățile care i-a transmis un mesaj Loredanei Groza de ziua ei. „La mulți ani, regino!' a scris make-up artista pe contul ei de Instagram, unde a postat și două videoclipuri în care dansează împreună.

Același mesaj i l-a transmis și hair-stylistul George Cozma, iar Cătălin Botezatu a scris „La mulți ani, diva mea!' alături de o poză în care Loredana îl sărută pe obraz.

Chiar și cei de la Radio Zu i-au făcut o dedicație cu ocazia zilei de naștere.

Cu siguranță, Loredana va primi mesaje pe tot parcursul zilei, fiind o cântăreață apreciată și iubită atât în România, cât și peste hotare.

Cântăreața a început să-și sărbătorească ziua de naștere cu o petrecere chiar de aseară. Loredana a avut o ținută strălucitoare și foarte sexy.

Ea a purtat un body galben decupat, pantaloni mulați și o geacă din piele neagră. De la petrecere nu au lipsit manelele. Piesa lansată de Vali Vijelie și Liviu Puștiu, „Mare petrecere', a făcut furori la petrecerea Loredanei.

Loredana, despre muzică

Nu cu mult timp în urmă, Loredana a intrat și în lumea manelelor și a scos o piesă alături de cei mai mari maneliști din țară: Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

Melodia s-a bucurat de un enorm succes, însă gurile rele nu au tăcut și au criticat-o pentru alegerea făcută.

Loredana a explicat de ce a intrat în această lume, spunând că muzica este despre iubire și despre fericire și nu ține cont de culoarea pielii sau de bani.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lautarească, folclor, gypsy music, electro, trap… reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină', a spus Loredana.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării