main logo
3552

Little Big a lansat un videoclip manifest anti-război și părăsește Rusia

Trupa rave Little Big a lansat un videoclip pentru piesa „Generation Cancellation”, la finalul căruia soliştii trupei apar goi. Clipul a fost publicat pe canalul său de Youtube.

Little Big a lansat un videoclip manifest anti-război și părăsește RusiaColaj: știri.md

Potrivit complotului videoclipului, politicienii joacă șah cu soldații, scuturând cenușa de țigară de pe casele distruse, transmite Știri.md.

Simbolul păcii este făcut din rodii în clip. La sfârșitul videoclipului, soliștii trupei, Ilia Prusikin și Sofia Taiurskaia apar în cadru, ca Adam și Eva, goi.

„A trecut mult timp de când nu a fost ceva nou – și iată în sfârșit o melodie specială cu un videoclip care are sens. Bravo, Little Big”;

„Poate cel mai bun și mai veridic clip legat de realitate și problemele ei”;

„L-am recunoscut pe vechiul Little Big în acest clip. Bravo pentru că puteți combina tot ce se întâmplă”, scriu fanii în comentarii.

Prusikin a declarat ulterior că echipa Little Big părăsește Rusia.

Ne iubim țara, dar nu suntem deloc de acord cu războiul din Ucraina, ba mai mult, credem că orice război este inacceptabil. Condamnăm acțiunile guvernului rus și suntem atât de dezgustați de mașinăria de propagandă militară rusă încât am decis să lăsăm totul și să părăsim țara”, a declarat Ilia Prusikin.

Pe 2 martie 2020 a fost cunoscut faptul că trupa Little Big va reprezenta Rusia la Eurovision Song Contest 2020 la Rotterdam, Țările de Jos, însă din cauza pandemiei concursul a fost anulat.

Cea mai cunoscută piesă a trupei ”Little Big” a fost Skibidi, care a înregistrat peste 360 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării