1860
0
Lilu, sexy și stilată în ținută de 100 de lei la un eveniment monden
1860
0

Prezentatoarea tv demonstrează încă o dată că nu trebuie să dai un pumn de bani pentru o ținută, chiar dacă o vei purta la un eveniment monden. Aceasta a reușit să creeze un look interesant cu bani puțini.

Lilu sexy și stilată într-o ținută de 100 de lei la un eveniment monden

Aseară a avut loc Top 100 cele mai sexy, eveniment organizat anual de revista VIP Magazin, iar moderatoarea tv a impresionat cu o apariție interesantă, foarte încrezătoare și sexy, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Lilu a dezvăluit pe rețelele de socializare „secretul” unei ținute echilibrate, create cu bun gust care nu a depășit suma de 100 de lei.

Ca și anul trecut, vedeta a optat pentru haine ieftine, dar frumoase. O fustă croșetată cu franjuri, o bustieră cu imprimeu floral, cu un șiret cochet, sandale nude cu șireturi și un sacou de tip tuxedo au reușit să creeze un look perfect, echilibrat și senzual.

„Păstrez tradiția. Anul trecut am fost la petrecerea Top sexy într-o rochie de 99 de lei… anul acesta nu puteam „sări calul”. Întotdeauna am afirmat că atitudinea cu care purtăm hainele, contează mai mult decât etichetele.  Fusta -40 de lei, bustieră – 10 lei, sacoul -50 de lei”, a dezvăluit Lilu.

„Despre top sexy. Eu de 10 ani sunt în acest top… încă de pe vremea când erau doar 50. Vorba aia – încă mă țin. Dar nu despre asta vreau să scriu. „Frumusețea fizică este incompletă dacă nu este animată de frumusețe spirituală.” — Victor Hugo

Dragele mele, noi nu suntem doar ambalaje frumoase, noi suntem esențe. Dar uităm esențialul – să investim nu doar în ce se vede la exterior – buze, bust, gene, sprâncene. Să investim în cărți, cursuri, călătorii. Și nu trebuie să așteptăm de la alții recunoaștere, premii și clasări … e destul să avem o oglindă în casă. Vă pup sexoasele mele”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

Lilu și-a completat ținuta cu un machiaj subtil, un zâmbet larg și multă energie pozitivă. Nu degeaba aceasta a fost desemnată câștigătoare la categoria Pentru cea CHARISMATICA prezență!

Deci, nu este nevoie să cheltui o sumă imensă pentru a arăta bine pe bani puțini.

Citește și
article image
Cum moldovenii din Florida s-au distrat la festivalul...
0
201
article image
Zilele Americii, lansate la Chişinău. Programul...
0
149
article image
Începe Festivalul Maria Bieșu. Câți bani acordă statul...
0
117
article image
Brexitul, tratat cu umor: Ce au de gând să facă mii de...
0
418