main logo
1315

Laurențiu Duță a împlinit 15 ani de căsnicie: Femeia care-l face fericit

Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au înființat trupa 3 Sud Est în septembrie 1997.

Laurențiu Duță a împlinit 15 ani de căsnicie: Femeia care-l face fericit

Au urmat 11 ani de succes, în care au bătut mai multe recorduri, peintre care și 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara, transmite Știri.md cu referire la profm.ro.

Trupa s-a destrămat în 2008, dar cei trei băieți au reînființat grupul de succes în 2014.

Astăzi, toți se mândresc cu familii frumoase, iar Laurențiu chiar a sărbătorit 15 ani de căsnicie cu soția lui, Ianula.

Laurențiu Duță este căsătorit de 15 ani

Acum mai bine de 20 de ani, băieții erau adulați de milioane de fane, însă astăzi, toți trei se mândresc cu familii frumoase, de care sunt foarte atașați și pe care le țin departe de lumina reflectoarelor.

Laurențiu Duță a sărbătorit zilele trecute un moment important, 15 ani de căsnicie cu Ianula, ocazie cu care a pus o imagine de cuplu pe Instagram.

Cântărețul și femeia pe care o iubește de 27 de ani au împreună o fetiță, Lorena, care moștenește talentul muzical al tatălui ei.

Ianula este profesoară de Biologie la o școală gimnazială.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez.

Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii.

Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună", a povestit Laurențiu într-o emisiune tv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării