main logo
2165

Laima Vaikule: Alla Pugaciova a întreținut toată Rusia, care acum o acuză

Vestita cântăreață letonă Laima Vaikule a luat apărarea primadonei rusești, Alla Pugaciova.

Vaikule: Pugaciova a întreținut toată Rusia, care acum o acuzăColaj: știri.md

Interpreta în vârstă de 68 de ani este indignată de faptul că publicul are o atitudine negativă față de Alla Borisovna și soțul ei, Maxim Galkin, după ce aceasta s-a mutat în străinătate și a făcut mai multe declarații în adresa hater-ilor, transmite Știri.md.

Laima Vaikule și Alla Pugaciova sunt prietene de ani de zile. Se vizitează des. Iar acum, într-un moment dificil, cântăreața letonă a luat pe deplin apărarea ei.

Vaikule a spus că, la un moment dat, ea și diva au întreținut aproape întreaga Uniune Sovietică, susținând un program încărcat de turnee, stadioane pline cu mii de oameni.

"Sunt sigură că aproape toată populația din Rusia nu are pe cineva "mai sus" decât Alla. Cea mai importantă vedetă e Pugaciova - sunt sigură că toți așa cred.

Eu am foarte mulți cunoscuți care au trăit împreună cu piesele ei. Ea a fost la cinema, în Israel, și acolo a fost pusă, la sfârșitul filmului, piesa ei. Toți care vorbesc lucruri urâte despre ea își vor mușca mai târziu coatele.

Aud comentarii precum că Rusia ne-a crescut etc. Câți bani eu am adus de la concerte, de la vânzarea discurilor. Alla a întreținut toată Rusia, care acum o acuză de ceva. Ca și om, ca și muzician e pe primul loc", a declarat Laima Vaikule în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Dojdi.

Totodată, cântăreața letonă Laima Vaikule a condamnat vehement invazia rusă în Ucraina și, printre altele, s-a arătat indignată de faptul că rușii au bombardat Harkovul.

"Ucraina a fost atacată. Atacat. Sfârșitul poveștii. Să justifici, să cauți de ce, pentru că NATO, pentru că fasciștii... Nu. Au atacat", a declarat Vaikule.

"Ei spun: "Soldații noștri mor". Întrebați: "De ce? De ce mor? Ce fac ei în Ucraina? Ce?" Ei nu vor muri. Pleacă, nimeni nu te așteaptă, nimeni nu te vrea. Plecați, "salvatorilor". S-au dus să-i salveze pe ruși și de aceea au bombardat Harkovul?", a spus indignată cântăreața.

Artista a spus că nu vede nicio modalitate de a transmite adevărul rușilor și, în același timp, nu împărtășește opinia colegilor săi din Federația Rusă care justifică agresiunea.

"Mi se pare că o persoană decentă nu ar susține răul. Și trebuie să fii curajos și demn să spui asta. Ce milă? Orașele sunt distruse. Aici îmi construiam casa - cărămidă cu cărămidă. Știu cât de multă muncă a costat. Astăzi este o bombă, una singură, și distruge totul. De unde ai avut curajul să te lași să faci asta? Totul în mine arde. Nu înțeleg. Mi se pare că oamenii au luat-o razna", a adăugat cântăreața.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării